Podotherapie bij Medi 50+ in Valkenswaard

Bij Therapiecentrum Valkenswaard werken podotherapeuten van RondOm Podotherapeuten. RondOm bestaat uit een groot team van enthousiaste en vooraanstaande podotherapeuten dat ondersteund wordt door zooltechnici en secretariële medewerkers. RondOm heeft verschillende vestigingen in met name midden en zuid Nederland.

Over RondOm

De podotherapeuten van RondOm zijn gespecialiseerd in het uitgebreid onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan uw voeten, enkels, knieën, heupen en rug die u kunnen belemmeren in het dagelijks functioneren en welke ontstaan door een afwijkende voetstand of verkeerd looppatroon.

Ook sportblessures of klachten als gevolg van diabetes mellitus of reuma (o.a. artrose) kunnen door een podotherapeut behandeld worden. De podotherapeut heeft een aantal behandelmethoden om de oorzaak van een klacht te achterhalen of deze weg te nemen.

Multidisciplinaire samenwerking

Binnen het Therapiecentrum kan de podotherapeut ook multidisciplinair samenwerken met bijvoorbeeld een fysio- en of ergotherapeut om zo gezamenlijk de beste zorg aan u als patiënt te bieden.

Een uitgebreid overzicht van aandoeningen, werkwijze en toegepaste therapieën vindt u op onze website. Daar vindt u ook alle informatie met betrekking tot tarieven en vergoedingen.

Afspraak maken

Voor meer informatie en het maken van afspraken kunt u bellen naar het secretariaat van de praktijk, te bereiken op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur op het centrale telefoonnummer 088-1180500.

U kunt ook zelf een afspraak maken, zonder hulp van de secretaresse, via de webagenda op de website.

Ons motto is daarom ook:

Excellente zorg, voor iedere klacht een specialist.