Diëtetiek bij medi 50+ Valkenswaard

Voeding beïnvloedt je gezondheid. Door gezond te eten, voel je je beter, voorkom je ziekten en versnel je het herstel tijdens of na ziekte. Met een gezonde voeding heb je grip op je gezondheid. Die kans laat je toch niet liggen?

Wat mag je nu eigenlijk wel en niet eten bij diabetes? Is het gebruik van supplementen wel verstandig tijdens mijn chemotherapie? En hoe krijg je voldoende groente binnen als je slecht ter been bent? Een ingewikkelde puzzel, die een diëtist samen met jou kan oplossen.

De diëtist is bij uitstek de deskundige om je te helpen op het gebied van voeding en gezondheid. Ze zorgt ervoor dat je je beter voelt, dat je behandeling beter aanslaat en dat je – zo mogelijk – beter wordt.

Diëtetiek

dieetditdieetdat

De diëtist werkt nauw samen met je arts om ervoor te zorgen dat je de juiste voeding krijgt: passend bij je aandoening, je behandeling én natuurlijk je persoonlijke voorkeuren.

Ellen Winters

Diëtistenpraktijk Ellen winters is opgericht in mei 2007 en heeft vestigingen op diverse locaties in gemeente Bergeijk en Valkenswaard.

De hoofdvestiging van de praktijk is gesitueerd in Westerhoven, daarnaast is er een vestiging geopend in Paramedisch Centrum Van Hoof te Dommelen en wordt de praktijk per 3 oktober 2016 uitgebreid met een vestiging in het Therapiecentrum Valkenswaard.

De praktijk is aangesloten bij het kwaliteitsregister paramedici onder registratienummer: 99908304989 en is lid van de Nederlandse vereniging van diëtisten.